Tietoa meistä

E-scoot Oy yritys ja loppuvuodesta 2020 julkaistu sivustomme on syntynyt halusta tarjota laadukkaita ja ekologisia sähköpotkulautoja suomalaisille kuluttajille nopealla toimituksella. Suoraan sanottuna kyllästyimme itse vanhentuneeseen tarjontaan ja pitkiin toimitusaikoihin joten sen seurauksena syntyi e-scoot. Olemme valinneet kaikki valikoimamme merkit huolellisesti ja etsimme koko ajan uusia laadukkaita tuotteita verkkokauppaamme. Vaikka yrityksemme on nuori olemme harrastaneet sähköpotkulautailua jo vuosia ja tiedämme tarkalleen mitä laatu merkitsee. Sen kokemuksen haluamme jakaa teille. Edustamme laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä mm. ZERO, MINIMOTORS (Dualtron, Speedway) ja CURRUS.

Tavoitteemme on olla Suomen paras sähköpotkulautoja tarjoava yritys ja varastomme sijaitsee Espoon Koskelossa. Varaston yhteydessä on myös myyntinäyttely, joka on avoinna sopimuksen mukaan. Tarjoamme täyden valikoiman eri kokoluokan sähköpotkulautoja, niiden varaosia ja varusteita sekä huoltopalvelut myymiimme tuotteisiin. Valikoimistamme löytyy jokaiselle jotakin, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastajille.

Vastuullisuus on keskeinen osa e-scootin toimintaperiaatteita. Arvostamme läpinäkyvyyttä ja pyrimme siihen itse kaikessa toiminnassa. Lupauksemme on..

  • Laadukkaat tuotteet
  • Asiantunteva palvelu
  • Nopeat toimitukset
  • 14 päivän palautusoikeus
  • 1 – 2 vuoden laitetakuu
  • Varaosien hyvä saatavuus
  • Huoltopalvelut

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua laudan valinnassa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

e-scoot Espoon myymälä os. Koskelontie 14 A 5, 02730 Espoo
Osoite: Koskelontie 14 A 5, 02920 ESPOO
Dualtron ja Speedway mallistoa
e-scoot.fi osallistuu riippumattomaan asiakasarvioiden tarkistamisohjelmaan.