Minimotors

Minimotors on vuonna 1999 Etelä-Koreassa perustettu brändi ja se on sähköpotkulautojen valmistajana vanhin ja tunnetuin tuotemerkki. Yhä edelleen se yhdistetään korkeimpaan laatuun ja upeaan suorituskykyyn joka lisää säännöllisesti vähintään yhden mallin tarjontaansa vuosittain.

Vuoteen 2014 mennessä Minimotors oli aloittanut tunnetun Speedway merkin sarjatuotannon. Vuonna 2015 Minimotors teki historiaa valmistamalla maailman ensimmäisen kaksimoottorisen Dualtron Ultra sähköpotkulaudan, joka pysyy ikuisesti legendana. Sen jälkeen ovat ilmestyneet mm. Thunder, Spider, Storm, X, Victor ja City .

Tänään tunnemme Minimotorsin yrityksenä joka on yli kahden vuosikymmenen ajan ollut sähköpotkulautatekniikan innovaattori tekemällä maailman tehokkaimpia ja kestävimpiä sähköpotkulautoja.

DUALTRON tuotemerkki on maailman ehdoton ja kiistaton ykkönen! Se on korealaiselle Minimotors-yritykselle kuuluva tuotemerkki.

Minimotorsin tunnettu Speedway tuotemerkki lanseerattiin Koreassa 2014 ja mallistoon kuuluvat mm. Speedway 4, Speedway 5, Leger ja Mini 4. Speedway on erittäin tunnettu kestävyydestään ja se onkin saavuttanut kulttimaisen statuksen kaikkialla alan harrastelijapiireissä.

https://www.dual-tron.com/index.html