Zero 8 sähköpotkulauta

(2 tuotearviota)

690,00 

ZERO 8 sähköpotkulauta: Harvoin saat hyvää suorituskykyä, pitkää toimintamatkaa ja pientä kokoa pakattuna e-scoottiin, mutta ZERO 8 mallissa saat kaikkea tätä. ZERO 8 mallissa on 800W huipputeho sekä jousitus edessä ja takana joka vaimentaa todella paljon tärinää. ZERO 8 sähköpotkulauta sopii kaiken ikäisille ja on loistava valinta jokapäiväiseen kaupunkiajoon.

 

Tilapäisesti loppu

Liity odotuslistalle Ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on varastossa. Jätä sähköpostiosoitteesi alle.
Tuotetunnus (SKU): TST01 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Zero 8 sähköpotkulauta

 • Moottorin teho: 500W (huipputeho 800W)
 • Akku: 48V / 10Ah
 • Rengas: 8.5″ road tire (edessä ilmatäytteinen, takana umpikumi)
 • Jarrut: Rumpujarru takana
 • Toimintasäde: 45km (eco mode)
 • Nopeus: 40km/h (rajoitettavissa 25km/h)
 • Paino:18kg
 • Kantavuus: 100kg
 • Jousitus: Jousitus edessä ja takana
 • Valot: On (etu- ja takavalot)
 • Ohjain: 20A
 • Pakkauskoko: 106 x 26 x 44cm
 • Sisältää: Laturin ja käyttöohjekirjan, lataa suomenkielinen käyttöohje täältä.
 • ZERO TAKUU 24KK

ZERO  on yksi arvostetuimmista e-scoot brändeistä kaikilla mantereilla.

e-scoot.fi – verkkokaupasta saat varmasti aidot ZERO sähköpotkulaudat, toimivan 2 vuoden takuun, huollon tarvittaessa, sekä hyvän valikoiman varaosia ja tarvikkeita.

Katso täältä vinkit oikeanlaisen e-scootin valintaan.

Tämä sähköpotkulauta soveltuu tieliikennekäyttöön.

Mitä kannattaa huomioida sähköpotkulautaa hankkiessa

Sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Lisäksi se on hauskaa ja huomattavasti edullisempaa ja ekologisempaa kuin esimerkiksi kaupunkiautoilu. Ennen sähköpotkulaudan valintaa pohdi, millaisia matkoja sillä on tarkoitus tehdä ja kuka sitä käyttää. Keskeisiä eroja sähköpotkulaudan valinnassa ovat paino, toimintamatka, teho ja huippunopeus.

Sähköisiä kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki

Sähköllä kulkevia kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki on päivitetty vuoden 2016 alussa, jolloin sähköpotkulaudat tulivat sallituiksi yleisille teille. Sähköpotkulaudat kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen luokkaan ja niiden korkein sallittu nopeus on 25 km/h.

Kevyet sähköajoneuvot

Kevyitä sähköajoneuvoja ovat muun muassa erilaiset itsestään tasapainottuvat ”Segway-tyyppiset” henkilökuljettimet, sähköpotkulaudat, yksinomaan iäkkäiden henkilöiden tai liikuntarajoitteisten käyttöön tarkoitetut kolmi- tai nelipyöräiset skootterit, sähkörollaattorit sekä muut vastaavat ajoneuvot.

Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. Tosin kävelyvauhtia liikuttaessa itsestään tasapainottuvilla laitteilla saa käyttää myös jalkakäytävää.

Etuvalo on pakollinen, mutta myös takavaloa olisi hyvä käyttää. Myös henkilöön kiinnitettävät valaisimet ovat sallittuja, esimerkiksi otsalamppua voi hyvin käyttää ajovalona. Kevyissä sähköajoneuvoissa pitää olla äänimerkinantolaite ja heijastimet.

Laitteessa ei saa olla istuinta, jos se ei ole esimerkiksi itsestään tasapainottuva, tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Kevyille sähköajoneuvoille ei tarvitse eikä voi ottaa liikennevakuutusta.

Laki pähkinänkuoressa:

Sähköpotkulaudat rinnastetaan polkupyöriin ja niillä ajetaan pääsääntöisesti pyörätiellä, tien pientareilla ja kaduilla enintään 25 km/h nopeudella. Moottorin max. nimellisteho saa olla 1000w. Kypärän käyttö ei ole pakollista, mutta sen käyttö on suositeltavaa. Sähköpotkulaudassa pitää olla ajovalo edessä, heijastin takana, äänimerkinantolaite ja heijastimet. Ajovalon ei tarvitse olla skuuttiin kiinteästi asennettuna, otsalamppu kuljettajalla riittää. Sähköpotkulaudan ajamiselle ei ole asetettu ikärajaa eikä niille tarvitse ottaa (eikä saa) liikennevakuutusta. Sähköpotkulaudassa ei saa olla istuinta, jos se ei ole tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Lisätiedot

Paino 22 kg

2 arviota tuotteelle Zero 8 sähköpotkulauta

 1. Nimetön

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

 2. Kimmo

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Yleisilmeeltään lauta on hyvin viimeistelty. Moottori on tehokas ja akussa riittää voimaa kuljettaa 35kg kuskia hyvin ->40km/lataus. Nopeuden rajoittaminenkin 25km/h oli helppoa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.