Zero 10X sähköpotkulauta

(2 tuotearviota)

1.990,00 

ZERO 10X sähköpotkulauta on erittäin suorituskykyinen kaksoismoottorikäyttöinen ja kaksoisjousitettu off-road sähköpotkulauta ja pelkästään sen katselu voi nostaa pulssiasi. Sen  moottorit tarjoavat nimellisen 2000W kokonaistehon (2x1000W) ja 3200W huipputehon.

Tilapäisesti loppu (tulossa vko 40)

Liity odotuslistalle Ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on varastossa. Jätä sähköpostiosoitteesi alle.
Tuotetunnus (SKU): ZE10X Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Zero 10X sähköpotkulauta

 • Moottorin teho: 2 x 1000W (huipputeho 3600W)
 • Akku: 52V / 23Ah LG
 • Rengas: 10″ road tire (ilmatäytteiset tierenkaat)
 • Jarrut: Hydrauliset (Zoom) edessä ja takana
 • Toimintasäde: 110km (Eco mode)
 • Nopeus: 65km/h (rajoitettavissa 25km/h)
 • Paino:35kg
 • Kantavuus: 120kg
 • Jousitus: Jousitus edessä ja takana
 • Valot: Etu- ja takavalot
 • Ohjain: 2 x 25A
 • Pakkauskoko: 123 x 32 x 50cm
 • Sisältää: Laturin ja käyttöohjekirjan, lataa suomenkielinen käyttöohje täältä.
 • ZERO TAKUU 24KK

ZERO  on yksi arvostetuimmista e-scoot brändeistä kaikilla mantereilla.

e-scoot.fi – verkkokaupasta saat varmasti aidot ZERO sähköpotkulaudat, toimivan 2 vuoden takuun, huollon tarvittaessa, sekä hyvän valikoiman varaosia ja tarvikkeita.

Katso täältä vinkit oikeanlaisen e-scootin valintaan.

Huom! ZERO 10X sähköpotkulauta ei sovellu tieliikennekäyttöön.

Mitä kannattaa huomioida sähköpotkulautaa hankkiessa

Sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Lisäksi se on hauskaa ja huomattavasti edullisempaa ja ekologisempaa kuin esimerkiksi kaupunkiautoilu. Ennen sähköpotkulaudan valintaa pohdi, millaisia matkoja sillä on tarkoitus tehdä ja kuka sitä käyttää. Keskeisiä eroja sähköpotkulaudan valinnassa ovat paino, toimintamatka, teho ja huippunopeus.

Sähköisiä kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki

Sähköllä kulkevia kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki on päivitetty vuoden 2016 alussa, jolloin sähköpotkulaudat tulivat sallituiksi yleisille teille. Sähköpotkulaudat kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen luokkaan ja niiden korkein sallittu nopeus on 25 km/h.

Kevyet sähköajoneuvot

Kevyitä sähköajoneuvoja ovat muun muassa erilaiset itsestään tasapainottuvat ”Segway-tyyppiset” henkilökuljettimet, sähköpotkulaudat, yksinomaan iäkkäiden henkilöiden tai liikuntarajoitteisten käyttöön tarkoitetut kolmi- tai nelipyöräiset skootterit, sähkörollaattorit sekä muut vastaavat ajoneuvot.

Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. Tosin kävelyvauhtia liikuttaessa itsestään tasapainottuvilla laitteilla saa käyttää myös jalkakäytävää.

Etuvalo on pakollinen, mutta myös takavaloa olisi hyvä käyttää. Myös henkilöön kiinnitettävät valaisimet ovat sallittuja, esimerkiksi otsalamppua voi hyvin käyttää ajovalona. Kevyissä sähköajoneuvoissa pitää olla äänimerkinantolaite ja heijastimet.

Laitteessa ei saa olla istuinta, jos se ei ole esimerkiksi itsestään tasapainottuva, tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Kevyille sähköajoneuvoille ei tarvitse eikä voi ottaa liikennevakuutusta.

Laki pähkinänkuoressa:

Sähköpotkulaudat rinnastetaan polkupyöriin ja niillä ajetaan pääsääntöisesti pyörätiellä, tien pientareilla ja kaduilla enintään 25 km/h nopeudella. Moottorin max. nimellisteho saa olla 1000w. Kypärän käyttö ei ole pakollista, mutta sen käyttö on suositeltavaa. Sähköpotkulaudassa pitää olla ajovalo edessä, heijastin takana, äänimerkinantolaite ja heijastimet. Ajovalon ei tarvitse olla skuuttiin kiinteästi asennettuna, otsalamppu kuljettajalla riittää. Sähköpotkulaudan ajamiselle ei ole asetettu ikärajaa eikä niille tarvitse ottaa (eikä saa) liikennevakuutusta. Sähköpotkulaudassa ei saa olla istuinta, jos se ei ole tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Lisätiedot

Paino 42 kg
Mitat 133 × 34 × 62 cm
Valitse vaihtoehto

Paketissa, Valmiiksi koottuna ja akku ladattuna

2 arviota tuotteelle Zero 10X sähköpotkulauta

 1. Nimetön

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Vastasi ennakkotietoja. Hauska peli.

 2. Ryan I.

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Powerful machine

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.