Futecher Gun sähköpotkulauta

(2 tuotearviota)

950,00 

Minimotors Futecher Gun on erittäin suositun ja luotettavan Speedway Mini 4 Pron seuraaja. Ero tulee futuristisella muotoilulla, näyttävillä led-valoilla ja lisätyllä eturumpujarrulla täydentämään jo olemassa olevaa takarumpujarrua. Futecherissa on myös tehokkaampi moottori ja suurempi akku joka kuljettaa jopa 55km matkan yhdellä latauksella.

Futecheriin on integroitu kantokahva lisäämään mukavuutta koska sitä voi käyttää ajossa myös jalkatukena. Kannettavan koon, tehokkaan suorituskyvyn ja täydellisen jousitusjärjestelmän avulla voit olla varma, että Futecher Gun on hauska osa jokapäiväistä työmatkaa!

Loppuunmyyty

Liity odotuslistalle Ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on varastossa. Jätä sähköpostiosoitteesi alle.
Tuotetunnus (SKU): MFG-P2 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tekniset tiedot

 • Malli: Futecher Gun (48V, 15.6 AH)
 • Moottori: MAX 1470W, (nimellisteho 600W) BLDC HUB motor
 • Akku: 48V / 15.6Ah – 749 Wh
 • Latausaika: 8.5 tuntia vakiolaturilla, 2 tuntia pikalaturilla
 • Toimintamatka: 55km (matka voi vaihdella kuljettajan painon, ajotilan, lämpötilan ja tieolosuhteiden mukaan).
 • Nopeus: 45 km/h (rajoitettavissa 25 km/h)
 • Nousukulma: 20° riippuen kuljettajan painosta ja lataustilasta.
 • Renkaat: 8″ umpikumi takana, 8″ tubeless edessä.
 • Jarrut: Rumpujarru edessä ja takana (sähköjarrut + ABS)
 • Jousitus: Etu- ja takajousitus.
 • Kantavuus: 120 kg
 • Paino 19,2 kg
 • Koko: (p, l, k) 1040 x 545 x 1160mm
 • Taitettu koko: (p, l, k) 1040 x 193 x 340mm
 • Tuotemateriaali: Alumiiniseosrunko (myös lokasuojat)
 • Väri: Musta
 • Takuu: 12kk

EY3 ohjauspaneeli – kaasuvipu

Uusi EY3 kaasuvipu tekee käytöstä helppoa ja nopeaa. Voit muuttaa valikosta asetuksia ja se näyttää sinulle kaiken mitä haluat tietää sähköpotkulaudastasi. EY3 on yhteensopiva valinnaisen sormenjälkilukijan kanssa turvallisuuden lisäämiseksi.

 • Lataa EY3 valikon Suomenkielinen käyttöohje täältä.

 

Minimotors on vuonna 1999 Etelä-Koreassa perustettu ja se on sähköpotkulautojen valmistajana vanhin ja tunnetuin tuotemerkki.

e-scoot.fi on valtuutettu Minimotors myyjä josta saat aidot Futecher sähköpotkulaudat ja toimivan takuun.

Futecher Gun sähköpotkulauta soveltuu nopeusrajoitettuna tieliikennekäyttöön.

Mitä kannattaa huomioida sähköpotkulautaa hankkiessa

Sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Lisäksi se on hauskaa ja huomattavasti edullisempaa ja ekologisempaa kuin esimerkiksi kaupunkiautoilu. Ennen sähköpotkulaudan valintaa pohdi, millaisia matkoja sillä on tarkoitus tehdä ja kuka sitä käyttää. Keskeisiä eroja sähköpotkulaudan valinnassa ovat paino, toimintamatka, teho ja huippunopeus.

Sähköisiä kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki

Sähköllä kulkevia kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki on päivitetty vuoden 2016 alussa, jolloin sähköpotkulaudat tulivat sallituiksi yleisille teille. Sähköpotkulaudat kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen luokkaan ja niiden korkein sallittu nopeus on 25 km/h.

Laki pähkinänkuoressa

Sähköpotkulaudat rinnastetaan polkupyöriin ja niillä ajetaan pääsääntöisesti pyörätiellä, tien pientareilla ja kaduilla enintään 25 km/h nopeudella. Moottorin max. nimellisteho saa olla 1000w. Kypärän käyttö ei ole pakollista, mutta sen käyttö on suositeltavaa. Sähköpotkulaudassa pitää olla ajovalo edessä, heijastin takana, äänimerkinantolaite ja heijastimet. Ajovalon ei tarvitse olla skuuttiin kiinteästi asennettuna, otsalamppu kuljettajalla riittää. Sähköpotkulaudan ajamiselle ei ole asetettu ikärajaa eikä niille tarvitse ottaa (eikä saa) liikennevakuutusta. Sähköpotkulaudassa ei saa olla istuinta, jos se ei ole tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

 

Lisätiedot

Paino 19 kg

2 arviota tuotteelle Futecher Gun sähköpotkulauta

 1. TonuH

  Tuli hommattua varalaitteeksi ja ei voi kuin suositella. Mukavasti tehoa ja akkukin kestää oikein hyvin meikäläisen massalla. Plussaa kivannäköisestä ulkonäöstä ja laadukkaasta viimeistelystä vrt. ”marketti” skuutteihin jotka eivät ole hintansa arvoisia.

  RGB:tä voi säätää kätevästi mukana tulleella kakella ja tuovat sen oman fiiliksensä skuuttiin. Jousituksista suuri plussa ja selkeästi LCD-näytöstä, ei enään turhia appeja vaan kaikki tieto näkyy näytöllä. Suosittelen!

  Uploaded image(s):

  Image #1 from TonuH
 2. Toni

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Huippu skuutti, suurta plussaa jousituksista, tehoista ja yleisestä laadukkaasta tuntumasta. RGBt on myös kiva plussa. Suosittelen kaikille, ja suuri plussa nopeasta ja luotettavasta toimituksesta 🙂

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...