Dualtron Mini sähköpotkulauta

(2 tuotearviota)

1.350,00 

Dualtron Mini sähköpotkulauta on todella vaikuttava, pienikokoinen ja helposti huollettava sähköpotkulauta. Dualtron Minin suorituskykyä ei kannata aliarvioida sen koon vuoksi, sillä se liikkuu tehokkaalla 1450W BLDC -moottorilla ja sen kantama on jopa 55km yhdellä latauksella.

Tilapäisesti loppu

Liity odotuslistalle Ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on varastossa. Jätä sähköpostiosoitteesi alle.
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dualtron Mini sähköpotkulauta

 • Moottori: 500W (huipputeho 1450W) BLDC hub motor
 • Akku: 52V / 17.5Ah – 910Wh – LG
 • Latausaika: 10 tuntia tavallisella laturilla, 2,6 tuntia pikalaturilla
 • Toimintamatka: 55km (kilometrimäärä voi vaihdella kuljettajan painon ja tieolosuhteiden mukaan)
 • Nopeus: 50 km/h (rajoitettavissa 25 km/h)
 • Nousukulma: 20° riippuen kuljettajan painosta ja lataustilasta
 • Jarrujärjestelmä: Rumpujarru takana, ABS
 • Renkaat: 9×2″
 • Kantavuus: 100kg
 • Paino: 22kg
 • Sisältää: Laturin ja käyttöohjekirjan
 • Tuotemateriaali: Runko on ilmailuluokan 6082-T6 alumiiniseos, akseli on SCM440-terästä ja muoviset kannet
 • Takuu: 12kk

Katso EY3 valikon Suomenkielinen käyttöohje täältä.

Minimotors on vuonna 1999 Etelä-Koreassa perustettu ja se on sähköpotkulautojen valmistajana vanhin ja tunnetuin tuotemerkki.

e-scoot.fi on valtuutettu Minimotors myyjä josta saat aidot Dualtron sähköpotkulaudat ja toimivan takuun.

Dualtron Mini sähköpotkulauta soveltuu nopeusrajoitettuna tieliikennekäyttöön.

Mitä kannattaa huomioida sähköpotkulautaa hankkiessa

Sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Lisäksi se on hauskaa ja huomattavasti edullisempaa ja ekologisempaa kuin esimerkiksi kaupunkiautoilu. Ennen sähköpotkulaudan valintaa pohdi, millaisia matkoja sillä on tarkoitus tehdä ja kuka sitä käyttää. Keskeisiä eroja sähköpotkulaudan valinnassa ovat paino, toimintamatka, teho ja huippunopeus.

Sähköisiä kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki

Sähköllä kulkevia kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki on päivitetty vuoden 2016 alussa, jolloin sähköpotkulaudat tulivat sallituiksi yleisille teille. Sähköpotkulaudat kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen luokkaan ja niiden korkein sallittu nopeus on 25 km/h.

Kevyet sähköajoneuvot

Kevyitä sähköajoneuvoja ovat muun muassa erilaiset itsestään tasapainottuvat ”Segway-tyyppiset” henkilökuljettimet, sähköpotkulaudat, yksinomaan iäkkäiden henkilöiden tai liikuntarajoitteisten käyttöön tarkoitetut kolmi- tai nelipyöräiset skootterit, sähkörollaattorit sekä muut vastaavat ajoneuvot.

Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. Tosin kävelyvauhtia liikuttaessa itsestään tasapainottuvilla laitteilla saa käyttää myös jalkakäytävää.

Etuvalo on pakollinen, mutta myös takavaloa olisi hyvä käyttää. Myös henkilöön kiinnitettävät valaisimet ovat sallittuja, esimerkiksi otsalamppua voi hyvin käyttää ajovalona. Kevyissä sähköajoneuvoissa pitää olla äänimerkinantolaite ja heijastimet.

Laitteessa ei saa olla istuinta, jos se ei ole esimerkiksi itsestään tasapainottuva, tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Kevyille sähköajoneuvoille ei tarvitse eikä voi ottaa liikennevakuutusta.

Laki pähkinänkuoressa:

Sähköpotkulaudat rinnastetaan polkupyöriin ja niillä ajetaan pääsääntöisesti pyörätiellä, tien pientareilla ja kaduilla enintään 25 km/h nopeudella. Moottorin max. nimellisteho saa olla 1000w. Kypärän käyttö ei ole pakollista, mutta sen käyttö on suositeltavaa. Sähköpotkulaudassa pitää olla ajovalo edessä, heijastin takana, äänimerkinantolaite ja heijastimet. Ajovalon ei tarvitse olla skuuttiin kiinteästi asennettuna, otsalamppu kuljettajalla riittää. Sähköpotkulaudan ajamiselle ei ole asetettu ikärajaa eikä niille tarvitse ottaa (eikä saa) liikennevakuutusta. Sähköpotkulaudassa ei saa olla istuinta, jos se ei ole tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Lisätiedot

Valitse vaihtoehto

Paketissa, Valmiiksi, koottuna, ja, akku, ladattuna

2 arviota tuotteelle Dualtron Mini sähköpotkulauta

 1. Kristian

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Upea ja laadukas!

 2. Sami

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Loistava lauta kaupunkiin ja helposti rajoitettavissa lailliseksi katuajoon. Kumminkin on vääntävä moottori suurempiinkin mäkiin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.