Dualtron Compact sähköpotkulauta

2.700,00 

Dualtron Compact sähköpotkulauta: hullu suorituskyky ja helppo huollettavuus. Se on kuin voimalaitos! Compactissa on BLDC-moottorit, jotka tuottavat 3400 watin huipputehon. Compact -mallissa on kiinteät 8″ renkaat ja takana rumpujarrut. 60V / 21Ah LG akku antaa sinulle jopa 80km ajomatkan.

Jälkitoimituksella (10-14 pv)

Tuotetunnus (SKU): DU-CO1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dualtron Compact sähköpotkulauta

 • Moottori: MAX 3400W BLDC HUB MOTOR
 • Akku: 60V / 21 Ah  – 1260Wh – LG 3500 kennot
 • Latausaika: 12 tuntia tavallisella laturilla, 6 tuntia kahdella vakiolaturilla ja 3 tuntia pikalaturilla
 • Toimintamatka: Yli 80km (kilometrimäärä voi vaihdella kuljettajan painon ja tieolosuhteiden mukaan)
 • Nopeus:  Yli 65 km/h
 • Nousukulma: 47% tai 25° riippuen kuljettajan painosta ja lataustilasta
 • Jarrujärjestelmä: Rumpujarru edessä ja takana, sähköjarru ABS-vakiona
 • Renkaat: 8″ leveä kiinteä rengas
 • Kantavuus: 120kg
 • Paino: 32kg
 • Kokoontaittamaton koko (p x l x k): 1060 x 608 x 1190 mm
 • Taitettu koko (p x l x k): 1060 x 608 x 480 mm
 • Sisältää: Laturin ja käyttöohjekirjan
 • Tuotemateriaali: Runko on ilmailuluokan 6082-T6 alumiiniseos, akseli on SCM440-terästä ja muoviset kannet

 

Tämä sähköpotkulauta ei sovellu tieliikennekäyttöön.

Lataa EY3 valikon Suomenkielinen käyttöohje täältä.

Minimotors on vuonna 1999 Etelä-Koreassa perustettu ja se on sähköpotkulautojen valmistajana vanhin ja tunnetuin tuotemerkki.

e-scoot.fi on valtuutettu Minimotors myyjä josta saat aidot Dualtron sähköpotkulaudat ja toimivan takuun.

 

Mitä kannattaa huomioida sähköpotkulautaa hankkiessa

Sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Lisäksi se on hauskaa ja huomattavasti edullisempaa ja ekologisempaa kuin esimerkiksi kaupunkiautoilu. Ennen sähköpotkulaudan valintaa pohdi, millaisia matkoja sillä on tarkoitus tehdä ja kuka sitä käyttää. Keskeisiä eroja sähköpotkulaudan valinnassa ovat paino, toimintamatka, teho ja huippunopeus.

Sähköisiä kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki

Sähköllä kulkevia kevyitä liikkumisvälineitä koskeva laki on päivitetty vuoden 2016 alussa, jolloin sähköpotkulaudat tulivat sallituiksi yleisille teille. Sähköpotkulaudat kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen luokkaan ja niiden korkein sallittu nopeus on 25 km/h.

Kevyet sähköajoneuvot

Kevyitä sähköajoneuvoja ovat muun muassa erilaiset itsestään tasapainottuvat ”Segway-tyyppiset” henkilökuljettimet, sähköpotkulaudat, yksinomaan iäkkäiden henkilöiden tai liikuntarajoitteisten käyttöön tarkoitetut kolmi- tai nelipyöräiset skootterit, sähkörollaattorit sekä muut vastaavat ajoneuvot.

Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. Tosin kävelyvauhtia liikuttaessa itsestään tasapainottuvilla laitteilla saa käyttää myös jalkakäytävää.

Etuvalo on pakollinen, mutta myös takavaloa olisi hyvä käyttää. Myös henkilöön kiinnitettävät valaisimet ovat sallittuja, esimerkiksi otsalamppua voi hyvin käyttää ajovalona. Kevyissä sähköajoneuvoissa pitää olla äänimerkinantolaite ja heijastimet.

Laitteessa ei saa olla istuinta, jos se ei ole esimerkiksi itsestään tasapainottuva, tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Kevyille sähköajoneuvoille ei tarvitse eikä voi ottaa liikennevakuutusta.

Laki pähkinänkuoressa:

Sähköpotkulaudat rinnastetaan polkupyöriin ja niillä ajetaan pääsääntöisesti pyörätiellä, tien pientareilla ja kaduilla enintään 25 km/h nopeudella. Moottorin max. nimellisteho saa olla 1000w. Kypärän käyttö ei ole pakollista, mutta sen käyttö on suositeltavaa. Sähköpotkulaudassa pitää olla ajovalo edessä, heijastin takana, äänimerkinantolaite ja heijastimet. Ajovalon ei tarvitse olla skuuttiin kiinteästi asennettuna, otsalamppu kuljettajalla riittää. Sähköpotkulaudan ajamiselle ei ole asetettu ikärajaa eikä niille tarvitse ottaa (eikä saa) liikennevakuutusta. Sähköpotkulaudassa ei saa olla istuinta, jos se ei ole tarkoitettu maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä teillä tai tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.

Lisätiedot

Paino 45 kg
Valitse vaihtoehto

Paketissa, Valmiiksi koottuna ja akku ladattuna